МІП повідомив про шляхи популяризації України у світі

МІП повідомив про шляхи популяризації України у світі

Укрінформ
Радник міністра з питань стратегічних комунікацій Аліна Фролова повідомила, що Міністерство інформаційної політики у 2016 році активно займатиметься популяризацією України та її цінностей у світі.

Вона окреслила шляхи популяризації у вівторок на прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Популяризація України та її цінностей у світі - це великий блок, яким будемо займатися у 2016 році. Він складається з трьох основних напрямків: розвиток Українського національного інформаційного агентства - Укрінформ, рестарт телеканалу іномовлення «Ua/tv», розробка і реалізація концепції популяризації України у світі та просування інтересів України у світовому інформаційному просторі»,- сказала Фролова.

За її словами, зокрема, в Укрінформі в 2016 році планується введення чотирьох мов. Планується запустити китайську, французьку, польську редакції, а також запуск японської версії сайту. 

У зв'язку з цим вона повідомила, що буде збільшено доходи агентства вдвічі порівняно з минулим роком, «що зробить його більш ефективним».

Відносно рестарту телеканалу іномовлення «Ua/tv», Фролова зауважила, що планується запуск англомовної редакції і буде зроблено акцент на запуски міжнародної кореспондентської мережі. За її словами, планується збільшення покриття каналом майже втричі та збільшення глядацької аудиторії також втричі.

Радник міністра повідомила, що в цьому році планується укласти близько 55 контрактів з кабельними операторами інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-