Абромавичус назвав нові прізвища у справі тиску на Мінекономрозвитку - Ситник

Абромавичус назвав нові прізвища у справі тиску на Мінекономрозвитку - Ситник

Відео
Укрінформ
Після допиту міністра економіки і торгівлі Айвараса Абромавичуса щодо його заяв про тиск на міністерство, у цій справі з’являться нові фігуранти.

Про це в ефірі Громадського заявив голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник.

«Допит не закінчено, він перенесений. Я сумніваюся, що сьогодні змогли повністю провести допит, це перше. Друге – я не виключаю, що після сьогоднішнього допиту будуть певні прізвища, які будуть запрошені для дачі показань, принаймні у якості свідків», – заявив голова НАБУ.

За його словами, переписка між Абромавичусом і виконавчим директором «Нафтогазу» Андрієм Пасішником може бути використана як доказ.

«Безсумнівно. В сукупності з іншими доказами, ця переписка може бути використана як доказ», – зазначив Ситник.

Нагадаємо: у понеділок ввечері в НАБУ завершився перший допит Абромавичуса. За словами самого очільника Мінекономрозвитку, він з'явиться ще мінімум на три допити до антикорупційного бюро.

3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус заявив про намір подати у відставку. Він звинуватив заступника лідера фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка в спробі тиснути на міністерство.

Останній звинувачення відкидає та вже заявив про зняття з себе повноважень першого заступника голови фракції БПП на період розслідування заяв Абрамавичуса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-