Клімкін пообіцяв показати Нідерландам сучасну Україну

Клімкін пообіцяв показати Нідерландам сучасну Україну

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України працює над тим, щоб досягти позитивних результатів у ході референдуму в Нідерландах щодо ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС.

Про це під час звіту за пророблену у 2015 році роботу на засіданні Комітету в закордонних справах заявив глава зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз ми працюємо над тим, щоб результат референдуму в Нідерландах був максимально позитивним. Ми, звичайно, не можемо там безпосередньо вести кампанію, але можемо поєднати наші зусилля з нашими голландськими друзями і партнерами. І ми це робимо. Ми це робимо не тільки в політичній площині. Ми звертаємося буквально до всіх Нідерландів для того, щоб підтримати цю Угоду. І ми використаємо час і цю кампанію у Нідерландах для того, щоб показати Нідерландам сучасну Україну", - зазначив він.

Нагадаємо, парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС 7 липня минулого року, проте Виборча рада країни призначила консультативний референдум щодо Угоди на 6 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-