"Самопоміч": Павленко заразився корупцією

Укрінформ
Голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк поширив офіційну заяву, що міністр аграрної політики Олексій Павленко більше не представлятиме його політсилу.

Про це він повідомляє через сторінку Об'єднання "Самопоміч" у Facebook.

"Корупція заразлива. Олексій Павленко більше не представляє Об’єднання "Самопоміч". Те, що відбувається в Кабміні, руйнує парламентську демократію в Україні. Позиція "Самопомочі" залишається незмінною – звільнити клептократичний уряд на чолі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком та сформувати новий склад Кабміну", - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні чотири міністри - міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр інформаційної політики Юрій Стець, міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі та міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, - які раніше подали заяви про відставку, відкликали їх, про що заявили під час надзвичайного засідання Кабміну.

"Уряд не потерпить політичного тиску і політичної компрометації з боку як партнерів по коаліції, так і інших політичних сил", - наголосив у зв'язку з цим прем'єр-міністр Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-