Кононенко кличе Абромавичуса на детектор брехні

Кононенко кличе Абромавичуса на детектор брехні

Укрінформ
Перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко запропонував міністру економічного розвитку та торгівлі Айварасу Абромавичусу спільно пройти детектор брехні щодо озвучених обвинувачень.

Про це повідомляє прес-служба БПП. http://solydarnist.org/?p=52271

"Щодо ситуації, яка склалася і висунутих на мою адресу обвинувачень міністром економічного розвитку паном Абромавичусом маю зробити наступну заяву: вчора мною подано і офіційно зареєстровано заяву в Національне Антикорупційне Бюро щодо обвинувачень на мою адресу, з проханням провести об’єктивне розслідування і покарати винних. Друге, я пропоную і наполягаю, разом з паном Абромавичусом пройти детектор брехні щодо висунутих ним обвинувачень", – заявив Кононенко.

Нагадаємо, 3 лютого глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус заявив про свою відставку. Зокрема, він звинуватив Кононенка у втручанні в роботу МЕРТ, а також у тому, що нардеп активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора УДП "Укртрансаміак".

Національне антикорупційне бюро України почало перевірку інформації, яку оприлюднив Абромавичус щодо Кононенка. За повідомленням прес-служби НАБУ, найближчим часом Абрамовичус буде запрошений для допиту як свідок щодо фактів, про які він повідомив під час прес-конференції 3 лютого 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-