Тимошенко просить у Порошенка помилування для своїх кривдників

Тимошенко просить у Порошенка помилування для своїх кривдників

Укрінформ
Юлія Тимошенко звернулася до Президента з проханням помилувати двох колишніх співробітників Качанівської колонії.

Прохання Тимошенко стосується Андрія Коваленка та Андрія Парамея, яких нещодавно було засуджено до трьох років тюремного ув’язнення за застосування фізичного насильства до Тимошенко під час її перебування в колонії у 2012 році.

Про це сама Тимошенко заявила у промові на Міжнародному ланчі в рамках заходів Національного молитовного сніданку з Президентом США у Вашингтоні, повідомляє сайт «Батьківщини».

Серед іншого вона розказала, що «приниження, ненависть, безсилля – це все викликало бажання помсти за моє понівечене життя, за страждання моєї літньої матері, за смерть батька, за щоденні сльози моєї доньки. Зараз мені це неприємно згадувати, але в той момент я справді хотіла покарання для цих людей».

Втім нині вона каже, що простила своїх кривдників «серцем», і дізнавшись про винесені їм вироки, відчула не задоволення, а «глибокий сум і почуття провини, що люди, у яких є родини, діти, батьки, хай справедливо, але в тому числі й через мене опинилися за ґратами і що продовжилося це коло ненависті, ворожнечі, зла».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-