Комітет ВР затвердив план Мінінформполітики на 2016-й

Комітет ВР затвердив план Мінінформполітики на 2016-й

Укрінформ
На засіданні Комітету Верховної Ради з питань свободи слова був заслуханий звіт Міністерства інформаційної політики за 2015 рік та затверджений план дій міністерства на 2016 рік.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Як зазначив міністр інформаційної політики Юрій Стець, основними завданнями міністерства на цей рік буде закінчення реформи системи іномовлення та реформа урядових комунікацій, що потребуватиме законодавчих змін.

"Очевидно, що без змін до законів, як наслідок якісної співпраці між нами та профільним Комітетом, це зробити буде неможливо. Щодо співпраці між парламентом та урядом, то наш приклад якісної роботи, між Міністерством інформаційної політики України та Комітету ВРУ з питань свободи слова та інформаційної політики, напевно, є найкращим", - зазначив Стець.

У свою чергу, голова Комітету Вікторія Сюмар наголосила, що спільна робота Мінінформполітики та профільного комітету на виконання Коаліційної угоди знайшла підтримку народних депутатів.

Нагадаємо, запуск Мультимедійної платформи іномовлення України відбувся 1 жовтня 2015 року. Дана платформа сформована на базі державних телерадіокомпаній "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення", "Банківське телебачення" (БТБ) та інформаційного агентства "Укрінформ". Правовим рушієм Мультимедійної платформи іномовлення України став, розроблений МІП, Закон "Про систему іномовлення України",  який було підписано Президентом України 28 грудня 2015 року.

20 січня 2016 року під час засідання КМУ Мінінформполітики презентувало Концепцію реформи урядових комунікацій, яку уряд підтримав. Концепція була розроблена за ініціативи МІП, за участі Секретаріату Кабінету Міністрів, групи незалежних експертів та за підтримки уряду Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-