Викрадач Савченко присягається, що в очі її не бачив

Викрадач Савченко присягається, що в очі її не бачив

Укрінформ
Політконсультант, член громадянської палати Москви Павло Карпов,  який раніше працював з помічником Путіна Владиславом Сурковим з «українського напряму», спростував свою участь в операції по вивезенню української льотчиці Надії Савченко із захопленого бойовиками Луганська на територію Росії.

Про це повідомляє «Комерсант».

«Я тисячу разів бачив її по телевізору, а живцем жодного разу. На жаль або на щастя. Отже її заява - це або помилка, або вигадка, або свідома спроба ввести суд в оману. Мені зараз важко сказати, чим точно займався саме того дня, 23 червня, але по моїх відчуттях, мене в Луганську в той період не було», - заявив Карпов.

Адвокат Ілля Новіков прокоментував дану заяву таким чином: «Побачимо, що скаже фоноскопічна експертиза прослуховування (надана СБУ - ред.). Що голос Карпова, я переконаний на 80%, у словах Наді - на 100%».

Нагадаємо, на суді у справі народного депутата України Надії Савченко у Донецьку Ростовської області сторона захисту закінчує представляти докази невинності. У понеділок почали допитувати саму Савченко. Вона заявила, що в операції з її вивезення з території «ЛНР» до Росії брав участь «колишній співробітник адміністрації президента», в якому вона пізнала Павла Карпова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-