Кононенко запевняє, що «ніякої людини» до Абромавичуса не присилав

Кононенко запевняє, що «ніякої людини» до Абромавичуса не присилав

Укрінформ
Перший заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко заявив, що не мав розмови з міністром  економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавічусом стосовно посад в "Укртрансаміаку".

Про це він сказав журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я відповідально заявляю, що на цю тему з Абромавічусом не спілкувався ні вербально, ні письмово. Ніякої людини до нього не присилав", - сказав Кононенко.

Стосовно ситуації з "Укртрансаміаком" він зауважив, що вона там дивна. "Це підприємство до цього часу очолює Бондик, який співпрацював із сім'єю Януковича. І чому за півтора роки Міністерство економічного розвитку не замінило його, не зрозуміло", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, що сьогодні Абромавічус заявив про свою відставку і звинуватив Кононенко у тому, що він активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора УДП "Укртрансаміаку". За словами міністра, Кононенко був безпосередньо зацікавлений в "Укртрансаміаку", де замість того, щоб скинути з посади регіонала Бондика, завів своїх людей, які спільно з ним керували компанією.

Крім того, Абромавічус заявив, що Кононенко хотів мати "власного" замміністра в Мінекономіки, який відповідав би за "Нафтогаз" та інші державні підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-