Яценюк хоче приватизацію за зразком «Криворіжсталі»

Яценюк хоче приватизацію за зразком «Криворіжсталі»

Укрінформ
У поточному році уряд розглядає приватизацію як головний шлях для залучення інвестицій в Україну.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у ході засідання Ради фінансової стабільності, яка відбувається в Кабінеті Міністрів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для Уряду дуже важливо, щоб економіка запрацювала, і тут необхідно, щоб український парламент проголосував остаточно за законодавство, що дозволяє проводити прозору приватизацію. І це ще один шлях того, яким чином залучати іноземні інвестиції в Україну», - розповів Яценюк.

Він підкреслив, що у 2016 році це стане головним шляхом для залучення інвестицій в Україну.

«Після кількох десятків спроб нам все-таки вдалося проголосувати вчора закон про чесну і прозору приватизацію. І я хотів би подякувати членам парламенту, що у нас є можливість проголосувати цей закон і у поточному році провести приватизацію на кшталт тієї, що була проведена 10 років тому по Криворіжсталі», - сказав Яценюк.

Він очікує, що першим приватизованим об'єктом стане Одеський припортовий завод, і ця приватизація стане зразком у частині залучення іноземних інвестицій.

«З одного боку - це сотні мільйонів доларів для українського бюджету, що підуть на розвиток економіки, а з іншого боку - це інвестиції, це нові робочі міста, це нові стандарти управління», - сказав Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-