Демчишин перепросив у журналіста за «клоуна»

Демчишин перепросив у журналіста за «клоуна»

Укрінформ
Глава Міненерго Володимир Демчишин перепросив у журналіста Сергія Андрушка за образу на його адресу.

«Мені дуже шкода, що мої слова, сказані минулого року в присутності журналіста Сергія Андрушка були сприйняті як образа, ще більше шкода, що після ефіру його програми вони були висмикнуті з контексту в соцмережах. Якщо хтось відчув себе ображеним - перепрошую. Це ніяк не було спробою образити медіа, лиш втома від відчуття, що неможливо розповісти про реформи на вулиці і вночі. Якщо Сергій відчув, що ці слова, сказані на емоціях, були скеровані на нього - перепрошую його особисто. Я не мав на меті образити ані журналістів, ані Сергія», - йдеться  в інформації на Фейсбуці Міненерго.

Демчишин також запевнив, що готовий сприяти журналістам, аби «розповісти людям про ті схеми минулого, з якими ми боремося».

Нагадаємо, діалог міністра і журналіста відбувся біля Адміністрації Президента. Андрушко поцікавився, що привело міністра на Банкову і попросив озвучити конкретний перелік реформ міністерства, але натомість почув від урядовця: «Клоун». Демчишин також поцікавився в охорони, як потрапила знімальна група на Банкову, а в Андрушка – кому він за це дав хабара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-