Корбан: Я не погоджувався на відставку з посади голови політради

Корбан: Я не погоджувався на відставку з посади голови політради "Укропу"

Укрінформ
Геннадій Корбан не надавав згоди на відставку з посади керівника політичної ради партії "Укроп".

Про це він заявив у понеділок після засідання в Апеляційному суді Києва, де розглядались скарги його адвокатів на рішення Дніпровського районного суду столиці про зміну політику запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Політрада повинна зібратися ще раз і обговорити своє рішення. Письмової своєї згоди я не давав на відставку з посту голови політради. Можливо, це технічне рішення. Мені складно це коментувати, оскільки я маю обмежене спілкування, тільки зі своїми адвокатами, тому мені складно сказати чим технічно керувалися члени президіуму політради, коли збиралися і приймали таке рішення", - сказав він.

Водночас Корбан зазначив, що політрада партії "Укроп" збереться найближчим часом. Він допускає, що можливо були якісь розмови про те, що він технічно не може сьогодні виконувати функції голови політради. Корбан підкреслив, що всі рішення політради мають бути вивірені і погоджені з усіма її членами.

"Крім того, коли обирається лідер партії по тій технології, яка у нас є, обирається та людина серед членів партії, яка має найвищий рейтинг серед інших членів партії. Тому я думаю, що партія взмозі провести такий праймеріз", - наголосив він.

Нагадаємо, 23 січня Корбана усунули з посади голови політради партії "Укроп". Його місце тимчасово посів Денис Борисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-