Лагард сподівається на швидке надання траншу Україні

Лагард сподівається на швидке надання траншу Україні

Відео
Укрінформ
Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард позитивно оцінює перспективи проведення засідання ради директорів Фонду вже ближчим часом для прийняття рішення по виділенню Україні наступного траншу.

Про це вона зазначила в четвер під час спільного брифінгу з Президентом України Петром Порошенком на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє президентська прес-служба.

"Ми з Президентом Порошенком мали чудову та дуже продуктивну дискусію. Ми обговорили останній економічний розвиток як у глобальному контексті, так і щодо України", - зауважила директор-розпорядник Фонду, коментуючи результати переговорів з українським Президентом.

Крім того, вона зауважила, що під час цієї зустрічі обговорювалися поточні реформи в Україні, а також прийняття державного бюджету на 2016 рік.

"Я думаю, ми мали дуже гарну дискусію, що, ми сподіваємося, допоможе завершити переговори по меморандуму, над яким продовжують працювати наші команди. У разі успішного завершення цього процесу, на що я покладаю надію, це дасть можливості вже ближчим часом зібрати засідання ради директорів для завершення другого перегляду", - наголосила Крістін Лагард.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-