Порошенко поговорив про Донбас з посланцями ФРН та Франції

Порошенко поговорив про Донбас з посланцями ФРН та Франції

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з посланцями Федерального канцлера Німеччини і Президента Франції Крістофером Хойсгеном і Жаком Одібером.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, дискусія відбулась у розвиток домовленостей, досягнутих під час останньої телефонної розмови між лідерами України, Німеччини і Франції.

«Президент Порошенко подякував представникам Німеччини і Франції за дуже важливу роль, яку вони відіграють в деокупації частини Донецької і Луганської областей, а також продовженні політики невизнання анексії Криму», - йдеться у повідомленні.

Також сторони висловили занепокоєння численними порушеннями режиму припинення вогню з боку бойовиків та перешкоджанням роботі ОБСЄ та відзначили прогрес, якого досягла Україна у виконанні Мінських домовленостей.

«Співрозмовники наголосили на важливості координації спільних дій для їх повного виконання. Серед ключових елементів було названо стале припинення вогню, виведення російських військ і техніки, відновлення Україною контролю за кордоном та звільнення заручників», - наголосили у прес-службі.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-