Азаров хоче покарати

Азаров хоче покарати "падлюк", що забрали його пенсію

Укрінформ
Екс-прем'єр Микола Азаров обурений рішенням Печерського суду Києва про арешт пенсії на поточних рахунках в українському Ощадбанку, а також підозрою у причетності до розкрадання держкоштів на суму 220 мільйонів.

Про це він написав у Фейсбук.

«Слідчий, суддя, які винесли це визначення, є злочинцями, які вчинили за змовою кримінально каране діяння, і я буду домагатися їх кримінального переслідування і покарання. Ці падлюки не тільки втратили всяку совість, а й свідомо поширюють наклеп, ображаючи мою честь і гідність», - пише він.

Азаров усі звинувачення називає "маячнею" і наводить факти, які, на його думку, спростовують його причетність до визначених судом корупційних дій.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва заарештував пенсії на поточних рахунках в Ощадбанку колишнього президента Віктора Януковича і колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова, про що йдеться у постанові суду від 21 грудня 2015 року.

Розслідуванням встановлено, що з жовтня 2010 по липень 2013 Янукович і Азаров у змові з головою Держспецзв'язку, міністром фінансів, членом наглядової ради "Укртелекому", директором ТОВ "ЕСУ" організували за рахунок коштів держбюджету будівництво телекомунікаційної мережі спецпризначення, яке було покладено на ТОВ "ЄСУ", в результаті чого сталося розкрадання держкоштів на суму 220 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-