Українці Австралії просять МЗС припинити в країні продаж турів до Криму

Українці Австралії просять МЗС припинити в країні продаж турів до Криму

Укрінформ
Українська громада Австралії продовжує боротьбу проти австралійського оператора Gateway Travel, який продавав семиденні тури до Криму, не інформуючи про поточний стан району окупації.

Члени громади, які до недавнього часу були клієнтами Gateway Travel, відмовилися від її послуг та надіслали звернення до МЗС Австралії з проханням вплинути на згаданого туроператора, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Також ми маємо намір здійснити пікет офісу фірми Gateway Travel у Сіднеї», - повідомили в українській громаді Австралії.

У свою чергу Посольство України в Австралії заявило, що «Україна не має претензій до австралійської влади, яка чітко і послідовно засудила анексію Криму, однак згадані дії Gateway Travel не можуть не викликати занепокоєння».

Крім того, наголошувалося на неможливості української сторони гарантувати потенційним туристам безпеку та комфорт, з огляду на неконтрольованість території офіційним Києвом.

Як відомо, в Австралії розгорнулася масштабна інформаційна кампанія проти австралійського туроператора російської компанії Gateway Travel, який пропонує семиденні тури з травня по жовтень 2016 року. Зазначений тур включає огляд пам'яток в Сімферополі, Ялті та Севастополі та не містить жодної інформації про поточний стан району окупації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-