Альтернативи Мінську немає - Порошенко

Альтернативи Мінську немає - Порошенко

Укрінформ
Альтернативи Мінському процесу не існує.

Про це під час робочої поїздки на Тернопільщину сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мінський процес – це чіткі зобов’язання, які передбачають політичне врегулювання конфлікту. Йдеться, зокрема, про повернення контролю над неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону, виведення усіх окупаційних військ та незаконних військових формувань з окупованої території України та відновлення українського суверенітету на окупованій землі. У 2016 році ми передбачаємо розширення кількості спостерігачів ОБСЄ у зоні конфлікту у зв'язку зі зривом Російською Федерацією своєї частини зобов’язань за Мінськими угодами», - сказав Глава держави.

За його словами, розв'язання ситуації на сході України – «це не тільки зусилля політикуму, дипломатичні зусилля української влади, але  ще й міцні Збройні сили Україні, які ми будемо забезпечувати усім необхідним для обороноздатності».

Як повідомляло агентство, сьогодні Порошенко на Тернопільщині відкрив реконструйоване приміщення школи у селі Соколові, відвідав підприємство «Бортнеце-Україна» в Тернополі, вручив державні нагороди воїнам-артилеристам та ключі від квартир сім'ям бійців, які загинули в зоні АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-