Експерт прогнозує, що Аксьонова у 2016-му з Криму приберуть

Експерт прогнозує, що Аксьонова у 2016-му з Криму приберуть

Укрінформ
На думку політолога Тараса Березовця, Росія з перших днів окупації взяла курс на зміну місцевої кримської «еліти» і в 2016-му спробує це здійснити.

Про це він сказав в інтерв'ю Крим.Реалії.

Березовець упевнений, що в 2016-му в російському керівництві Криму відбудуться кадрові перестановки.

«Люди з команди Аксьонова, яких почали хапати – це попередження Кремля. Оскільки він до цих попереджень залишився глухим, то цілком ймовірно, в наступному році приберуть вже самого Аксьонова. Як це буде: піде він у відставку сам, або підставлять, поки незрозуміло. Я не вірю, що він візьме хабаря та попадеться», - каже політолог.

Він також нагадав, що якість тієї еліти, яка залишилася у спадок від Анатолія Могильова, Росію не влаштовує, «тому що розміри злодійства і корупції, які є в Криму, шокували навіть бувалих російських корупціонерів».

«У Аксьонова є серйозні проблеми. Тим більше, що Аксьонов – людина з досить непростий кримінальною біографією. Тиск на нього має зворотний ефект. Чим більше на нього тиснеш, тим більше він починає тиснути у відповідь. Тому прогнозовано, що він почав огризатися у відповідь на претензії російського уряду», - говорить експерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-