Адвокати загубили Корбана. Кажуть, шукають тиждень

Адвокати загубили Корбана. Кажуть, шукають тиждень

Укрінформ
Адвокати голови політради УКРОПу Геннадія Корбана стверджують, що не знають, де він знаходиться, і чи буде присутній на завтрашньому засіданні Апеляційного суду Києва.

Про це захисники Корбана сказали на прес-конференції у Києві у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд визначив, що Геннадій Корбан має перебувати у слідчому ізоляторі у Києві за адресою Дегтярівська, 13. Я думаю, що Апеляційний суд дасть оцінкому цьому, оскільки з його станом здоров'я там перебувати не можна. Він дійсно потребує лікування - у нього проблеми з серцем. Я застерігаю від того, що не дай боже з ним щось трапиться. До того ж ми не впевнені, що він знаходиться у СІЗО. Інформації про нього у нас немає з 28 грудня. Ми робимо все можливе, щоб отримати дані про місце його знаходження та стан до завтрашнього судового засідання", - сказав один з представників його захисту Олександр Лисак.

 У свою чергу адвокат Олексій Шевчук зазначив, що він не може забезпечити Корбану захист прав і свобод.

Як повідомлялося, 6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для голови політради партії УКРОП Геннадія Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду про домашній арешт лідера УКРОПу. 28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання  Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України.

Корбана затримали 31 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-