У Корбана відхрестилися від доказів ГПУ, зібраних у нього вдома

У Корбана відхрестилися від доказів ГПУ, зібраних у нього вдома

Укрінформ
Захист Геннадія Корбана заперечує достовірність доказів, які представила у вівторок Генпрокуратура.

Про це заявила адвокат Оксана Томчук, повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Я як адвокат Геннадія Корбана офіційно заявляю, що жодна подібна документація у пана Корбана не вилучалася. Сьогодні на брифінгу було заявлено, що це начебто бухгалтерія, яка була вилучена у Геннадія Корбана. Все це не відповідає дійсності. Є протоколи обшуків, і, відповідно до них, такі документи не вилучалися ні за місцем мешкання Корбана, ні його батьків, ні за адресами, до яких він може бути причетний. Це офіційна позиція», – сказала Томчук.

Щодо аудіозаписів, то адвокат також спростувала сам факт подібних розмов: «Це чистої води вигадка. Якби подібні докази існували, вони були б оприлюднені до судилища».

Як повідомлялося, сьогодні прокурор Генеральної прокуратури Валерій Карпунцов повідомив, що в "чорній" бухгалтерії УКРОПа, яка була вилучена в Корбана, фігурують прізвища народних депутатів.

У Генпрокуратурі продемонстрували також нібито вилучені в Корбана документи зі схемами рейдерських захоплень низки підприємств.

6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду про домашній арешт лідера УКРОПу. 28 грудня суд змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів.

Корбан був затриманий правоохоронцями 31 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-