Симоненко оскаржує заборону КПУ

Симоненко оскаржує заборону КПУ

Укрінформ
Комуністична партія України звернулася до Київського апеляційного адміністративного суду з апеляційною скаргою на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 16 грудня 2015 року.

Це зазначається в апеляційній скарзі КПУ, текст якої наявний в Укрінформі. 

«Скасувати Постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 16 грудня 2015 р. у справі № 826/15408/15 за позовом Міністерства юстиції України про припинення діяльності Комуністичної партії України в повному обсязі. Прийняти нове рішення у справі, яким відмовити у повному обсязі у задоволенні позову Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України, третя особа - Уповноважений Верховної Ради України з прав людини про припинення діяльності політичної партії», - просить КПУ у своїй скарзі.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув справу №826/15408/15 за позовом Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України.

16 грудня суд в порядку письмового провадження прийняв рішення про задоволення позову Міністерства юстиції України та вирішив припинити діяльність Компартії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-