США покарали санкціями шістьох представників «ДНР-ЛНР»

США покарали санкціями шістьох представників «ДНР-ЛНР»

Укрінформ
У список осіб, щодо яких США вводять санкції у зв'язку з конфліктом на сході України, потрапили шість представників «ДНР-ЛНР».

Їх прізвища фігурують у переліку фізичних осіб, який у вівторок міністерство юстиції США опублікувало на своєму сайті.

Зокрема, це "міністр юстиції ЛНР" Сергій Козьяков, представник «ЛНР» на мінських переговорах у рамках контактної групи щодо Донбасу Владислав Дейнего, "прем'єр-міністр ЛНР" Сергій Циплаков і його заступник Василь Нікітін, "міністр закордонних справ ДНР" Олександр Кофман, "представник ДНР" в Росії Андрій Родкін.

У списках також менеджер з міжнародних відносин Іжевського механічного заводу Тетяна Чорних, заступник генерального директора з торговельних зв'язків ІМЗ та концерну "Калашников" Едуард Іоффе, директор з розвитку бізнесу на Близькому Сході концерну "Калашников" Вахтанг Карамян, шведський адвокат Свен Ольссон, екс-голова МВС України Віталій Захарченко та екс-міністр освіти України Дмитро Табачник.

Як повідомлялося, розширений список російських компаній, щодо яких вводять санкції у зв'язку з конфліктом на сході України, складається з 34-х позицій. Серед них 11 кримських компаній: Ялтинська кіностудія, Азовський лікеро-горілчаний завод, винні заводи "Новий Світ", "Масандра" і "Магарач", компанія авіаперевезень "Універсал Авіа", Севастопольський морський банк, Генбанк, санаторій "Нижня Ореанда", група "Транссервіс", "Верхньоволзький банк".

Під санкції потрапили дочірні структури "Сбербанку", ВТБ, «РОСТЕХ», Крайінвестбанк, Інресбанк, МОСОБЛБАНК, компанії "Технопромекспорт", "Волгограднефтемаш", "Авіа Груп Термінал" тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-