Гройсман не виключає, що до 25-го з бюджетом можуть і не встигнути

Гройсман не виключає, що до 25-го з бюджетом можуть і не встигнути

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що якщо парламент не встигне до кінця цього тижня розглянути всі питання податкового і бюджетного процесу, його роботу в пленарному режимі буде продовжено.

Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас залишився останній пленарний тиждень. Перед тим, як ми розглядатимемо всі питання порядку денного, маю на увазі ті, що пов'язані з бюджетом, у нас напрацьовано Податковим комітетом дві постанови про те, що ми з 22-го до 25-го маємо розглянути ці питання. Якщо ми бачитимемо, що 24-го чи 25-го ми не встигаємо, тоді парламент може прийняти додаткове рішення продовжити нашу роботу на день, на два, на три, але це ми знатимемо тільки у п'ятницю", - сказав спікер.

При цьому Голова ВР закликав парламентаріїв "з розумінням поставитися" до ситуації з податковим і бюджетним процесом і "плідно" попрацювати.

"Я теж занепокоєний, як і ви. Я не хочу працювати в екстремальних умовах, але я вимушений це робити, просто вимушений для того, щоб ми з вами на майданчику парламенту провели обговорення і все інше", - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-