Адвокати просять зняти браслет з Корбана

Адвокати просять зняти браслет з Корбана

Укрінформ
Адвокати Геннадія Корбана просять суд змінити міру запобіжного заходу їх підзахисному з цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного браслета на домашній арешт із 22.00 до 6.00 і зняти електронний браслет. 

Про це під час судового засідання в п'ятницю в Печерському районному суді Києва заявила адвокат Оксана Томчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прошу змінити запобіжний захід на домашній арешт з 22.00 до 6.00 наступного дня та зняти електронний браслет", - сказала Томчук.

За її словами, на утриманні Корбана перебувають 4 дитини, троє з них неповнолітні. Одна неповнолітня дитина "потребує негайного лікування".

Водночас вона підкреслила, що стан здоров'я Корбана погіршується і це "підтвердили не лише цивільні лікарі". Адвокат додала, що Корбану потрібно зробити МРТ серця, а з електронним браслетом цього зробити неможливо.

"Сьогодні стан здоров'я (Корбана - Ред.) є вкрай несприятливий і потребує негайного втручання. Сьогодні ми не можемо пройти обстеження для встановлення діагнозу", - зазначила Томчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-