Сутичка Авакова з Саакашвілі: запис, на який так чекали

Сутичка Авакова з Саакашвілі: запис, на який так чекали

Відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виклав відео інциденту з одеським губернатором Міхеїлом Саакашвілі на Нацраді реформ 14 грудня.

За його словами, запис отриманий з Адміністрації Президента.

"Відео сутички з Саакашвілі було мною затребувано з АП. Ось воно, без купюр. Там мало красивого, але при такому об'ємі публічного дискурсу - а, головне підгрунтя - важливо, щоб кожна людина сама бачила - про що йдеться. Приховувати правду ганебно. Як і здаватися краще, ніж ти є", - написав він у Фейсбуку

"Мені реально шкода, що так вийшло - я реально хотів запитати його (Саакашвілі - ред.) про два "делікатні" питання, які мені надіслали, - я навіть не провів перевірку цих фактів, вважаючи що Саакашвілі сам з ними в НАБУ розбереться і відповість публічно, але тут же нарвався на "корупційного міністра, що сидить на схемах" і "злодія", - додав Аваков.

Нагадаємо, у понеділок між губернатором Одеської області Міхеїлом Саакашвілі і главою МВС Арсеном Аваковым на засіданні Нацради реформ стався конфлікт, під час якого Аваков облив Саакашвілі водою. До конфлікту приєднався і Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який назвав одеського голову ОДА "гастролером".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-