З початку АТО українська армія зросла до 250 тисяч бійців - Полторак

З початку АТО українська армія зросла до 250 тисяч бійців - Полторак

Укрінформ
Глава Міноборони України Степан Полторав розповів польському колезі Антонію Мацеревичу про ситуацію на сході України та біля її кордонів, наголосивши на важливості для європейських держав дотримуватися єдиної позиції щодо агресора.

Як повідомляє прес-служба українського відомства, зустріч відбулася у понеділок в Києві.

"З початку проведення антитерористичної операції чисельність Збройних Сил України збільшилася до 250 тисяч чоловік, ми отримали близько 34 тисяч відремонтованої та 3,5 тисячі одиниць нової техніки", — підкреслив Полторак.

Мацеревич наголосив, що Польща дотримується однозначної позиції щодо російської агресії в Україні.

Він також висловив зацікавленість у досвіді Збройних Сил України, набутому у сфері формування сил територіальної оборони та ведення збройної боротьби в умовах гібридної війни.

Під час переговорів сторони заявили про готовність продовжувати співпрацю згідно з політичними домовленостями, досягнутими главами держав, обговорили можливості щодо збільшення кількості двосторонніх навчань, а також практичні аспекти створення спільної бригади "ЛитПолУкрбриг".

"Ми цінуємо підтримку керівництва Польщі та польського народу, яку ви нам надаєте з перших днів російської агресії", - зазначив Полторак.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-