Порошенко анонсував надважливий тиждень для України

Порошенко анонсував надважливий тиждень для України

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко назвав теми, які обговорюватиме під час свого візиту до Брюсселя цього тижня.

Про це він заявив, ознайомлюючись з процесом виробництва бланків паспортів громадян України нового зразка у формі пластикової картки на ДП «Поліграфічний комбінат «Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час мого візиту до Брюсселя ми післязавтра і в четвер будемо обговорювати два надзвичайно важливих кроки для України - рішення Європейської комісії щодо завершення оціночної місії щодо виконання Україною вимог безвізового режиму, а також рішення Європейської ради про продовження санкцій проти Російської Федерації - країни агресора за неімплементацію Мінських угод. Отже, цей тиждень буде надзвичайно важливим для України», - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 17-18 грудня у Брюсселі відбудеться засідання Європейської ради. Серед інших питань глави держав та урядів країн ЄС мають ухвалити консолідовану політичну позицію про продовження економічних санкцій проти Росії, дія яких формально спливає 31 січня 2016 року. 16-17 грудня з візитом у керівних інституціях ЄС і штаб-квартирі НАТО буде Президент України Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-