Міністр інфраструктури пояснив причини своєї відставки

Міністр інфраструктури пояснив причини своєї відставки

Відео
Укрінформ
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський назвав нереформовану бюрократичну систему і низькі зарплати членів своєї команди головними причинами, через які він вирішив іти у відставку.

Про це міністр заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Я прийшов з бізнесу, займав досить цікаві позиції, досить непогано заробляв. Для мене питання не в грошах. Але для більшості членів моєї команди, для волонтерів, питання було грошове. Люди повірили мені, кинули свою роботу, прийшли в міністерство для того, щоб змінювати країну і змінювати міністерство, але вони не можуть працювати за неринкову зарплату", − пояснив Пивоварський.

Також він підкреслив, що бюрократизм і нереформованість системи держуправління перешкоджають ефективній роботі міністерства.

"Не можна займатися реформою якоїсь однієї державної установи і не чіпати взагалі всю систему в цілому", − сказав він.

Міністр уточнив, що глава уряду Арсеній Яценюк був у курсі його рішення про відставку. "Навіть сьогодні ми розглядали це питання, але я пояснив, що прийняв рішення. Це не тільки моє рішення, це також вирішення моєї сім'ї. Мною прийнято рішення, і я сподіваюся, що депутатський корпус проголосує за мою відставку найближчим часом", − сказав Пивоварський.

Водночас він висловив готовність ще деякий час попрацювати на посаді міністра або в.о., оскільки "новій команді потрібен час, щоб увійти в курс справи".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-