Перевибори в Кривому Розі можуть призначити на 27 березня

Перевибори в Кривому Розі можуть призначити на 27 березня

Укрінформ
Депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Ігор Луценко повідомив, що нові вибори у Кривому Розі можуть провести 27 березня.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ймовірно, нові вибори у Кривому Розі будуть призначені на 27 березня. Зараз практично готовий проект закону про призначення позачергових виборів, котрий (є всі підстави сподіватися) буде проголосовано сьогодні", - зазначив Луценко.

Як повідомляв Укрінформ, після місцевих виборів і оголошення переможцем на них Юрія Вілкула у Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути підсумки голосування. У Кривому Розі також працює Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування фальсифікацій під час виборів.

У неділю, 6 грудня, учасники акції підписали заяви на ім'я Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій про забезпечення проведення нових виборів міського голови і міської ради Кривого Рогу. 7 грудня Криворізька міська виборча комісія прийняла звернення до парламенту щодо проведення повторних виборів мера міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-