Вілкул вийшов працювати мером, а народ його завернув

Вілкул вийшов працювати мером, а народ його завернув

Відео
Укрінформ
Визнаний ЦВК мером Кривого Рогу Юрій Вілкул заявив в поліцію про нібито його побиття і захоплення адміністративної будівлі, проте в активістів є відеозапис їхньої з ним перепалки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній боєць батальйону Донбас Євген Шевченко.

«Вілкул викликав поліцію через нібито його побиття і захоплення адміністративної будівлі, але ... у нас є відеозапис словесної перепалки, протягом якої, до речі, Вілкул заявив, що, виявляється, це добровольці розпалювали війну і захоплювали Донбас», - зазначив Шевченко й додав, що наразі він дає свідчення з цього приводу.

Пізніше Шевченко виклав це відео у мережі.

Раніше повідомлялося, що прихильники Юрія Милобога вигнали з будівлі міськради Юрія Вілкула, який прийшов у мерію, щоб розпочати робочий тиждень. Активісти вимагали від Вілкула не приходити в міськраду до рішення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради щодо фальсифікацій на виборах к Кривому Розі.

Нагадаємо, в неділю у Кривому Розі  втретє пройшло народне віче. Цього разу учасники акції підписали заяви на ім'я Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій та відправили  делегатів у Київ до Президента з вимогою забезпечити проведення нових виборів міського голови, оскільки ті, що відбулися, були, на думку активістів, сфальсифіковані на користь Юрія Вілкула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-