Окупаційна влада Криму заарештувала майно Іслямова

Окупаційна влада Криму заарештувала майно Іслямова

Укрінформ
Суд окупованого Криму заарештував майно одного з організаторів блокади півострова - колишнього віце-прем'єра Криму, власника телеканалу АТР Ленура Іслямова. 

Про це заявила так званий "прокурор" республіки Наталя Поклонська, повідомляє ТАСС.

«Встановлено причетність Іслямова до злочину. Накладено арешт на його майно з метою забезпечення виконання вироку у кримінальній справі, тобто з метою відшкодування заподіяної шкоди», - сказала Поклонська, не уточнивши, про яку саме справу йдеться.

Поклонська не виключила, що майно Іслямова буде конфісковано у рахунок відшкодування шкоди.

Як повідомлялося, ФСБ 2 листопада повідомила про порушення кримінальної справи стосовно Іслямова. В офісі підконтрольної йому транспортної компанії "СімСітіТранс" пройшли обшуки. Крім того, Банк Росії зупинив ліцензію Джаст Банку, який належить Іслямову. Сам Іслямов називає такі дії російських правоохоронних органів незаконними.

Нагадаємо, 20 листопада в Херсонській області пошкодили опори, що постачають електроенергію в окупований Крим. 22 листопада півострів опинився повністю відключеним від української енергосистеми. Окупантами запроваджено режим НС. «Укренерго» відремонтував одну з опор, проте активісти Громадянської блокади Криму перешкоджають відновленню енергопостачання Криму, вимагаючи від окупантів звільнення політв'язнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-