Аваков підписав відставку Паскала

Аваков підписав відставку Паскала

Укрінформ
Арсен Аваков прийняв відставку заступника глави Нацполіції Василя Паскала.

Про це очільник МВС написав у своєму блозі на Українській правді.

Сам Аваков з таким рішенням не згоден, але підписав заяву про відставку новопризначеного заступника голови Нацполіції, поважаючи бажання офіцера.

«Паскал Василь Федорович подав рапорт про відставку. Я ненавиджу порожні і підлі звинувачення пустобрехів, які не побудували у своєму житті і собачої буди – але поважаю ще більше ОФІЦЕРА, який не хоче ставити під удар справу КОМАНДИ. Справу, якій віддав частину життя...», - написав Аваков.

Згодом міністр додав: «відповідаючи на питання – Чому я прийняв рапорт? Після вчорашнього спічу на захист? Тому, що ВІН ЛЮДИНА – і нікому не дозволено думати, що уколи несправедливості проходять просто... Він вчора приїхав зі шпиталю (запалилася нога після поранення - але вже норм) – і ми мали довгу, дуже довгу розмову і не один стакан віскі... ВІН людина честі – і не хоче бути перешкодою і мішенню, не хоче заважати реформі... переживає, що підставляє мене з Хатією. Переживає за хлопців з розшуку... загалом так вирішили...»

Як повідомлялося, 29 листопада стало відомо, що Паскал написав рапорт про звільнення. До цього люстрационный департамент Мін'юсту вимагав не призначати Паскала, оскільки той потрапляє під дію закону про люстрацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-