У Красноармійську та Маріуполі вивели групи швидкого реагування

У Красноармійську та Маріуполі вивели групи швидкого реагування

Укрінформ
У Красноармійську та Маріуполі співробітники поліції, які забезпечують безпеку дорожнього руху, патрулюють вулиці разом з бійцями спецпідрозділів поліції з залученням бронетехніки.

Про це повідомляє "Новости Донбасса" з посиланням на відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області.

«Наряди поліції ретельно перевіряють усі транспортні засоби з метою виявлення незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки. Першочергове завдання – не допустити дестабілізації ситуації в ході передвиборчого процесу та безпосередньо в день проведення виборів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, для своєчасного реагування на зміни оперативної обстановки в місті працюють групи швидкого реагування спільно зі зведеними загонами поліції інших регіонів.

Маріуполь буде патрулювати понад 30 груп швидкого реагування. Всі вони пройшли відповідний інструктаж. До складу кожного екіпажу входить по одному офіцеру територіального підрозділу, співробітник поліції і двоє бійців з числа доданих сил.

Сьогодні, 29 листопада, в Маріуполі в 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування. Проголосувати можна буде до 20:00.

Фото: "24"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-