Повернути Крим можна тільки юридичним шляхом – Стець

Повернути Крим можна тільки юридичним шляхом – Стець

Укрінформ
Вирішення питання повернення Криму під юрисдикцію України можливе виключно юридичним шляхом, а протестні акції на кордоні навряд чи прискорять цей процес.

Про це в ефірі "112 каналу" заявив міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

"Є емоційна складова - люди вважають, що таким чином (шляхом протестних акцій - ред.) вони впливають на процес повернення Криму. Тепер давайте залишимо емоції й подумаємо, чи такі дії можуть вплинути на повернення Криму під юрисдикцію України? Ні. Я переконаний у тому, що повернення Криму під юрисдикцію України можливе виключно юридичним шляхом", - сказав Стець.

Коментуючи припущення ведучих, що протестувальники пішли на такі дії через погану комунікацію української влади з представниками кримських татар, Стець заявив, що вона є, однак йому складно прогнозувати можливість їхніх спільних дій.

"Учора відбулась зустріч Джемілєва і Чубарова з Порошенком. Тобто не можна говорити про те, що немає комунікації чи немає якоїсь єдиної політики між Меджлісом, представниками кримських татар і, наприклад, Адміністрації Президента, - вона є, комунікація відбувається. Чи можуть бути наслідками цього якісь обопільні дії влади і активістів? Я не знаю, мені складно це коментувати", - зазначив урядовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-