Антикорупційна прокуратура: Шокін змінив двох людей ГПУ в конкурсній комісії

Антикорупційна прокуратура: Шокін змінив двох людей ГПУ в конкурсній комісії

Укрінформ
У складі конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі відбулися зміни.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Наказом Генерального прокурора України Віктора Шокіна від 6 листопада 2015 року зі складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі виключено начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Юрія Грищенка та заступника начальника Департаменту кадрової роботи Миколу Садового", - йдеться у повідомленні.

Водночас членами конкурсної комісії цим наказом визначено виконавчого віце-президента Конгресу Національних Громад України Йосифа Зісельса та голову громадської організації "Всеукраїнська спілка ветеранів АТО" Тараса Ткаліча.

Своїх чотирьох членів до цієї комісії Віктор Шокін делегував 27 серпня. Тоді в прес-службі ГПУ імен членів не повідомили, однак, за даними ЗМІ, ними стали заступник генпрокурора Юрій Севрук, начальник Головного слідчого управління Юрій Грищенко, перший заступник начальника управління нагляду у кримінальних провадженнях Роман Балита і заступник начальника відділу по роботі з кадрами Микола Садовий.

17 вересня своїх сімох делегатів до цієї комісії затвердила Верховна Рада. Відповідно до постанови, парламент у комісії представлятимуть активіст Карл Волох, екс-суддя Конституційного суду Віктор Шишкін, народний депутат попередніх скликань Володимир Філенко, екс-міністр культури Євген Нищук, експерт Віталій Шабунін, експерт Володимир Горбач, заступник голови Відділу конфіскації активів та протидії відмиванню грошей Міністерства юстиції США Мері Батлер.

Чергове засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі відбудеться у понеділок, 9 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-