Порошенко радий, що українці не виходять на кишенькові майдани

Порошенко радий, що українці не виходять на кишенькові майдани

Укрінформ
Український народ розумний, тому не виходить на «кишенькові» майдани - популістські акції деяких політиків.

Про це заявив у п'ятницю Президент України Петро Порошенко під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Велика подяка українському народові за те, що він мудрий і не підтримує кроки, спрямовані на  дестабілізацію суспільства. Бо я можу сказати, що мені, як Президенту, дуже пощастило з українським народом, а вам, як громадянам - з країною», - сказав Порошенко.

Він закликав політиків стати відповідальнішими, не дурити людей і не займатися популізмом, висуваючи якісь вимоги, організовуючи «кишенькові» майдані, які  не мають ніякого відношення до людей».

Нагадаємо, у Києві триває безстрокова акція "Тарифний майдан". Організатор акції протесту - "Радикальна партія" - наполягає на скликанні позачергового засідання Верховної Ради та пропонує затвердити на ньому низку заходів, які, на думку радикалів, дозволять знизити тарифи щонайменше втричі.

Ще один "Майдан простих людей", який також вимагає знизити ціни на газ і на комунальні послуги, розташувався поруч. Очолює протест лідер "Партії простих людей" Сергій Каплін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-