Тетерук опирається вимогам нардепів скласти мандат

Тетерук опирається вимогам нардепів скласти мандат

Укрінформ
Народні депутати закликають колегу з фракції "Народний фронт" Андрія Тетерука добровільно скласти мандат депутата через конфлікт з Олександрою Кужель.

Про це заявила з трибуни нардеп від БПП Ольга Червакова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зареєстрували постанову, в якій закликаємо Тетерука добровільно скласти мандат депутата. Та другу - про зняття депутатської недоторканості з Тетерука", - сказала вона.

У свою чергу Тетерук заявив журналістам у кулуарах, що у ситуації з колегою по парламенту з фракції "Батьківщина" Кужель не поводив себе агресивно, тому складати депутатський мандат не збирається.

"Для того, щоб складати мандат самостійно я повинен відчувати, що скоїв подію якусь умисно. Мене спровокували, спровокували неодноразово і я абсолютно не поводив себе агресивно, тому не вважаю, що мої дії є такими, які не дозволяють народному депутату продовжувати свої повноваження", - підкреслив він.

Тетерук зауважив, що "дійсно розчарований тим, що стався такий прикрий випадок, але запевнив, що повною мірою готовий співпрацювати зі слідством і переконує у своїй невинуватості".

"Я намагався уникнути ударів, які наносила мені пані Кужель сумкою. На відео, я сподіваюсь, видно. Я відходив назад, дійшов до стіни і мені вже далі не було куди йти. Під час удару у руках я тримав дійсно пляшку з водою, я не бив її, на відео це є, що я її не бив, я відходив назад. Під час удару сумкою вона доторкнулась головою до пляшки", - розповів про деталі інциденту Тетерук.

Він також запевнив: ні сінців, не струсу мозку у Кужель не було і вона не втрачала свідомість. При цьому Тетерук запевнив, що у жодному разі не міг нанести фізичне насилля жінці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-