Виборче ноу-хау у Вінниці: проголосуй та виграй iPhone

Виборче ноу-хау у Вінниці: проголосуй та виграй iPhone

Укрінформ
Вінницьку молодь заохочують проголосувати під час другого туру виборів міського голови можливістю виграти айфони та інші призи в рамках проекту «#ВінницяГолосує».

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Вінницької міської ради.

«Активна молодь Вінниці вирішила провести комплекс заходів «#ВінницяГолосує» для того, щоб вінничани стали активними виборцями. У його рамках відбудеться конкурс «Твій голос вирішує ВСЕ», в якому можна виграти iPhone 5S, карти пам'яті на 32 Gb, білети у кінотеатр, проїзні квитки, сертифікати на вечерю у ресторані, гру в боулінг тощо», - йдеться у повідомленні.

Для участі у конкурсі молоді пропонують  зробити репост головної новини спільноти #ВінницяГолосує у соцмережі. А головне - прийти на вибори 15 листопада, сфотографуватись на виборчій дільниці та розмістити фото у спільноті в альбомі свого навчального закладу (для студентів), або в альбомі «Інші учасники» та на своїй на сторінці у соцмережі.

Цього дня кожні 15 хвилин між учасниками конкурсу будуть розігруватись призи.

Другий мотиваційний конкурс називається «Битва університетів».  ВУЗ, студенти якого були найактивнішими на виборах, отримає сертифікат на 10 тис. грн. Переможця визначать за кількістю студентів, які взяли участь у голосуванні та завантажили своє фото у альбом спільноти «#ВінницяГолосує.»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-