В ОЗУ, до якого причетний Корбан, вбивали й мучили людей - Шокін

В ОЗУ, до якого причетний Корбан, вбивали й мучили людей - Шокін

Укрінформ
Волонтери, які працювали у благодійній організації «Фонд оборони країни», не здогадувались, у яких цілях його використовують представники організованого злочинного угруповання.

Про це заявив під час прес-конференції голова СБУ Василь Грицак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У кожній медалі є дві сторони. «Фонд оборони країни» зробив немало доброго... Я не хочу кидати тіні на нормальних волонтерів. Але переконаний, що більшість із них навіть не підозрювали про цей інший бік медалі», - зазначив Грицак.

Голова СБУ додав, що представники ОЗУ використовували зазначений благодійний фонд у своїх цілях. При цьому Грицак не уточнив, у яких саме.

За його словами, членами організованого злочинного угруповання були  Геннадій Корбан (нещодавно затриманий), а також Хазан, Олійник та Кошляк.

У свою чергу, генпрокурор Віктор Шокін пообіцяв, що найближчим часом стане відомо про всі масштаби діяльності зазначеного ОЗУ.

«Це ОЗУ має давню історію, починаючи з 2000 років. Слідчі розслідують провадження, і згодом ви почуєте про всі масштаби діяльності цього ОЗУ, котрі і людей вбивали, і мучили...», - зазначив генпрокурор. 

Нагадаємо, партія «УКРОП» повідомила про проведення обшуків у благодійній організації «Фонд оборони країни», а також у його керівників Павла і Наталії Хазан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-