Місії ОБСЄ розповіли, де стоять

Місії ОБСЄ розповіли, де стоять "Гради" бойовиків

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, досі не відвели  артилерійські системи калібром понад 100-мм (САУ) та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Донецька, Макіївки та Зеленого.

Про цей факт поінформовано спостерігачів ОБСЄ, передає Головне управління розвідки МОУ.

"Продовжується інформування ОБСЄ щодо виконання Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Донецька, Макіївки та Зеленого артилерійських систем противника калібром понад 100 мм (САУ) та 122 мм РСЗВ “Град”, що є порушенням Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією ГУР, 31 жовтня - 1 листопада зусилля противника зосереджувалися, зокрема, на приховуванні озброєння та військової техніки в заборонених Мінськими домовленостями районах, перевірці бойової готовності з'єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів  (сформованих на території так званих "ДНР" та "ЛНР" відповідно), а також плануванні ротації офіцерського складу ЗС РФ, який перебуває на командних посадах з'єднань, частин та підрозділів 1 АК ("ДНР").

Крім того, противник займався удосконаленням системи оборони на Слов'янському напрямку та веденням розвідки сил АТО із активним залученням диверсійних розвідувальних груп на Слов'янському та Донецькому напрямках, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону, засобів радіоелектронної розвідки, оперативно-тактичного безпілотного літального апарату та літака-розвідника ЗС РФ.

Також, як повідомляє розвідка, ворогом спрямовуються зусилля на "підготовку бронетехніки підрозділів ЗС РФ, яку найближчим часом планується відправити на територію Росії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-