Порошенко: Вибори у Маріуполі зірвав «опозиційний» голова ТВК

Порошенко: Вибори у Маріуполі зірвав «опозиційний» голова ТВК

Укрінформ
За наявною у Президента інформацією, голова територіальною виборчої комісії у Маріуполі шляхом низки незаконних рішень зірвав підготовку виборів у місті.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телевізійним каналам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, під час ситуації в Маріуполі, мені так здається, відповідно до тієї інформації, що я маю, голова територіальною виборчої комісії, яка представляє одну із партій, яка зараз претендує на опозиційну, фактично прийняттям низки незаконних рішень, зірвав підготовку виборів і не дав можливості  передрукувати бюлетені і провести вибори", - сказав він.

За словами Президента, це "абсолютно брутальний, неприйнятний випадок" і ці недоліки потрібно негайно усунути, а в Маріуполі мають пройти місцеві вибори.

"Я одразу же в неділю звернувся до Верховної Ради,  що вибори в Маріуполі мають відбутися або 15 листопада, або негайно", - заявив Порошенко.

Він висловив сподівання, що парламент внесе усі необхідні зміни до виборчого законодавства про місцеві вибори, щоб вибори були проведені скрізь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-