Шокіна й Грицака кличуть в Раду

Шокіна й Грицака кличуть в Раду

Укрінформ
ВО «Батьківщина» вимагає, щоб Генеральний прокурор та голова Служби безпеки України поінформували народних депутатів України на засіданні Верховної Ради про підстави затримання голови партії «Укроп» Геннадія Корбана.

Про це йдеться у заяві об'єднання, розміщеній на офіційному сайті "Батьківщини".

"За нашою інформацією, зараз тривають обшуки в народних депутатів, які входять до партії «Укроп». Такі дії проти політичної сили викликають у суспільстві багато запитань, що наразі залишаються без відповіді. У зв’язку з цим ВО «Батьківщина» вимагає, щоб Генеральний прокурор та голова Служби безпеки України ( Віктор Шокін і Василь Грицак - ред.) прибули у вівторок на пленарне засідання Верховної Ради України. Вони мають поінформувати народних депутатів і суспільство про підстави затримання голови партії «Укроп» Геннадія Корбана і довести відсутність політичного підтексту в діях силовиків", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, сьогодні вранці народний депутат Борис Філатов повідомив про обшуки в офісах партії "Укроп". Він заявив, що вранці 8 співробітників "Альфи" у балаклавах і 2 слідчих ГПУ зламали двері квартири Корбана і заявили про його затримання.

Пізніше в Генпрокуратурі і СБУ пояснили, що у Дніпропетровську проходить масштабна спецоперація з ліквідації ОЗУ. Зловмисників підозрюють у привласненні коштів та викраденнях. Корбан затриманий, вивчається інформація про те, що саме він міг керувати цим ОЗУ. В "Укропі" такі дії назвали політичними репресіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-