КВУ пропонує перенести вибори в Маріуполі на 2016 рік

КВУ пропонує перенести вибори в Маріуполі на 2016 рік

Укрінформ
Виборчий процес в Маріуполі і Красноармійську краще провести в 2016 році, оскільки списувати все лише на "процедурні помилки" не варто.

В цьому переконаний виконавчий директор Донецької обласної організації Комітету виборців України Сергій Ткаченко, повідомляє прес-служба обласної організації КВУ.

"Ми закликаємо не проводити вибори 15 листопада в Маріуполі і Красноармійську. Неправильно буде вважати, що причина зриву виборів полягає тільки в бюлетенях, які були надруковані, але не передані у дільничні виборчі комісії", - зазначив Такченко.

За його словами, процедурні помилки і порушення мали системний характер. Ткаченко переконаний, що причини зриву виборів у Маріуполі та Красноармійську - політичні, а не процедурні, тому краще почати весь процес з самого початку.

"Тут треба починати все наново, з формування комісій, висування кандидатів і проведення агітації тощо. Інакше ми ризикуємо повторити ті ж помилки, які вже були допущені", - сказав Ткаченко.

Тим часом голова фракції "Блоку Петра Порошенко" у Верховній Раді Юрій Луценко переконаний: вже у вівторок повинен бути підготовлений законопроект про перенесення виборів у Маріуполі на 15 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-