Напад на інкасаторську машину

Напад на інкасаторську машину "ПриватБанку": загинули троє людей

Укрінформ
У результаті нападу на інкасаторську машину "ПриватБанку", скоєного в Чернігівській області на трасі Чернігів-Київ, загинули три інксатори.

Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"Сьогодні, 23 жовтня, на трасі Київ-Чернігів у районі с. Скоринець було скоєно розбійний напад на інкасаторську машину ПриватБанку, у результаті якого загинули три людини", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з трагедією банк висловив співчуття родинам загиблих та пообіцяв їм матеріальну допомогу. Водночас оголосив про 1 млн грн нагороди за допомогу в затриманні нападників.

Окремо "ПриватБанк" звернувся до водіїв авто та свідків, які могли зафіксувати обставини злочину на камеру регістратора чи мобільного телефона, і пообіцяв винагороду за будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю розбійного нападу та затриманню злочинців.

Деталі самого пограбування уточнюються. Про здобич грабіжників інформація також ще відсутня.

За інформацією прес-служби УМВС у Чернігівській області, службовий автомобіль інкасаторів - мікроавтобус "Фольксфаген" - відхилився від маршруту по дорозі з Києва до Чернігова. У другій половині дня його знайшли спаленим за сотню метрів від автотраси. У салоні знаходилися три тіла інкасаторів.

На місці події працюють співробітники міліції, які намагаються з’ясувати обставини надзвичайної події. Слідчі дії та оперативні заходи тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-