Жебрівський про вибори на Донбасі: Не раджу вдаватися до «брудних» технологій

Жебрівський про вибори на Донбасі: Не раджу вдаватися до «брудних» технологій

Укрінформ
Процес мирного врегулювання на Донбасі залежить від того, як пройдуть майбутні місцеві вибори у цьому регіоні.

Про це у себе у Фейсбуці повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації Павло Жебрівський. 

«У ці дні наші міжнародні партнери особливо уважно спостерігатимуть за процесом проведення місцевих виборів у Донецькій області. Від того, як вони пройдуть, залежатиме і подальший процес мирного врегулювання на Донбасі», - написав губернатор.

Він зазначив, що сьогодні знаходиться з робочим візитом у Маріуполі й підкреслив, що «в якості виборчого процесу у цьому найбільшому прифронтовому місті області зацікавлені й кандидати, і його жителі».

Жебрівський закликав усіх відповідально поставитися до своїх вчинків і рішень. «Хотілося б звернутися до всіх кандидатів на посаду міських голів і місцевих рад у Донецькій області. Не раджу вдаватися до вживання «брудних» технологій і закликаю до чесної конкурентної боротьби», - написав голова облдержадміністрації.

Також він нагадав, що в Україні передбачено кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства як для тих кандидатів, хто хоче отримати голоси виборців за допомогою різних методів підкупу, так і для громадян, які спокусяться на подібні пропозиції.

«Переконаний, повага до норм закону стане ще одним якісним рівнем у становленні на Донеччині мирного життя», - підкреслив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-