Добкін: Опоблок змусили відповідати за «чужу навмисну помилку»

Добкін: Опоблок змусили відповідати за «чужу навмисну помилку»

Укрінформ
За словами Михайла Добкіна, якщо харківський "Опозиційний блок" позбавлять права брати участь у майбутніх місцевих виборах, партія ніколи не визнає їхніх результатів.

Так прокоментував кореспондентові Укрінформу відмову в реєстрації кандидатів від "Опоблоку" до Харківської облради лідер організації, народний депутат України Михайло Добкін.

"Облвиборчком вручив нам відмовне рішення з приводу списку кандидатів на вибори до Харківської облради лише о 20.00, і ми втратили ніч на підготовку документів на оскарження. Наразі документи готові, ми вибираємо суд, куди вони будуть подані. Якщо потрібно, дійдемо до Європейського суду з прав людини. У всякому разі, ми ніколи не визнаємо результати цих виборів, оскільки голос значної частини населення Харкова і області не враховано. Більше того, ми домагатимемося їхнього скасування", - відзначив Добкін.

За його словами, у відмовному рішенні облвиборчком мотивував тим, що обласне управління юстиції не повідомило його про зміну назви партії "Опозиційний блок" (колишня "Реформи і порядок").

"Значить, ми відповіли за чужу, впевнений, навмисну помилку", - додав Добкін.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 1 жовтня Харківський облвиборчком направив місцевому "Опоблоку" відмову в реєстрації списку кандидатів до Харківської облради, посилаючись на відсутність інформації про зміну в назві партії.

Раніше "Опоблок" не встиг подати списки кандидатів на вибори мера Харкова та інших міст регіону через затяжні, впродовж п'яти місяців, суди щодо реєстрації обласної організації партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-