Прем'єр Угорщини про мігрантів: Це більше схоже на армію

Прем'єр Угорщини про мігрантів: Це більше схоже на армію

Укрінформ
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що біженці, які прибувають з Близького Сходу, більше схожі на армію, а не шукачів притулку.

Про це у п'ятницю повідомляє Assocіated Press.

«Біженці і мігранти, які прибувають до Європи, - переважно молоді люди, які більше схожі на армію, ніж на осіб, що шукають притулку», - зазначив прем'єр.

Орбан заявив, що ніхто не заперечує право держав вирішувати свої демографічні проблеми, однак неприйнятно, щоб схожі на воїнів молоді вихідці з арабського світу були нав'язані Угорщині.

Він вважає несправедливим те, що США, заможні арабські країни, Ізраїль та Австралія приймають небагатьох біженців або взагалі нікого, очікуючи, що Європа прихистить усіх мігрантів.

«Якщо Європа і надалі намагатиметься самостійно врегулювати міграційну кризу та інші глобальні проблеми, то буде зруйновано наш життєвий стиль, цінності і сильні сторони, які ми розвивали протягом останніх кількох сотень років», - підкреслив Орбан.

Нагадаємо, що з 15 вересня в Угорщині діє більш жорстке міграційне законодавство, яке дозволяє арешти нелегальних мігрантів і висилання їх із країни. Крім цього, країна почала будувати паркани на кордоні з Сербією, Хорватією і Словенією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-