Кадиров просить Путіна пустити чеченців у Сирію:  Буде для нас свято

Кадиров просить Путіна пустити чеченців у Сирію: Буде для нас свято

Укрінформ
Глава Чечні Рамзан Кадиров просить президента РФ Володимира Путіна відправити до Сирії чеченців для участі у наземних операціях.

Про це він сказав в інтерв'ю радіо "Російська служба новин".

"Я не просто говорю, я прошу, аби нам дозволили виїхати туди (до Сирії - ред.) і брати участь у цих спецопераціях. Якщо почують (це прохання - ред.), буде для нас свято. Але це рішення верховного головнокомандуючого", - сказав Кадиров.

За його словами, чеченські військовослужбовці готові до бойових дій, добровольців стає дедалі більше. Кадиров переконаний, що як тільки терористи в Сирії зрозуміють, що до них прямують солдати з Чечні, то вони, нібито, швидко звідти заберуться.

Нагадаємо, 30 вересня Росія офіційно заявила, що нанесла авіаудари у Сирії, після того, як верхня палата російського парламенту дала президентові Путіну дозвіл використовувати ЗС РФ по всьому світу. 1 жовтня міжнародна коаліція у складі Туреччини, США, Великої Британії, Франції, Німеччини, країн Перської затоки підготувала спільну заяву. У ній говориться, що дії Росії призведуть до подальшої ескалації конфлікту в Сирії, посилять екстремістські настрої. Росію закликають припинити бомбардування сирійської опозиції і мирних громадян і зосередитися на боротьбі з ІДІЛ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-