ОБСЄ зафіксувала скупчення важкої техніки в «ДНР»

ОБСЄ зафіксувала скупчення важкої техніки в «ДНР»

Укрінформ
Моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала велике скупчення важкого озброєння на території Донецької області, підконтрольної бойовикам.

Про це йдеться у звіті місії.

«Безпілотний літальний апарат СММ ОБСЄ помітив концентрацію важкого озброєння в районах, що під контролем «ДНР», - йдеться у заяві.

Зокрема було зафіксовано шість танків, вісім бронетранспортерів і 17 вантажівок в районі Комсомольського, що на відстані 73 км на північний схід від Маріуполя та щонайменше 14 танків у районі Сонцево, що на відстані 59 км на північний схід від Маріуполя.

Крім того, було зафіксоване проведення навчань підрозділів терористів.

Зокрема, на полі на захід від Комсомольського близько сорока осіб брали участь у навчаннях із застосуванням п'яти протитанкових гармат «Рапіра». Після проведення навчань люди та озброєння були відправлені конвоєм з місця проведення заходів. Пізніше дуже ймовірно, що цей конвой був зафіксований при вході в район Старобешево, що на відстані 9 км на північний захід від Комсомольського та 34 км на південний схід від Донецька.

Також спостерігачами ММС ОБСЄ зафіксували велику кількість вибухів на території Донецької і Луганської областях, причиною яких названо навчання.

Фото: osce_smmu via flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-