Янукович і надалі витрачатиме гонорари на благодійність

Укрінформ
Отримані за свої книжки гонорари Президент України Віктор Янукович витратив на благодійність і має намір робити так і надалі.

Отримані за свої книжки гонорари Президент України Віктор Янукович витратив на благодійність і має намір робити так і надалі.

Про це він заявив у п'ятницю на підсумковій прес-конференції у відповідь на запитання, чи не є задекларовані ним торік гонорари за книги у сумі 16 млн. грн своєрідним хабарем, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"У мене, слава Богу, вистачає грошей - тих, які я заробляю, і всі ці кошти (гонорари. - Ред.) я витрачатиму тільки на благодійну діяльність", - сказав В.Янукович.

За словами Глави держави, він відчував, що в журналістів виникне таке питання, а тому підготував відповідну довідку, починаючи з 25 лютого 2010 року, тобто за час свого президентства. Зокрема, Президент поінформував, що у 2012 році перерахував на благодійні цілі 7 млн 432 тис. грн. Він також назвав адресатів цієї допомоги та суми перерахованих коштів.

"Ці суми будуть вказані в декларації за 2012 рік. Слідкуйте, я сказав про це публічно", - зазначив В.Янукович, звертаючись до журналістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-